11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: 26 iunie, sarbatorim Ziua Drapelului National

Dambovita, Titu: 26 iunie, sarbatorim Ziua Drapelului National

Astăzi, în data de 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, o ocazie importantă în care ne oprim să reflectăm asupra simbolisticii speciale a drapelului românesc și asupra istoriei și realizărilor noastre ca națiune. În această zi, ne amintim de curajul și devotamentul strămoșilor noștri care au contribuit la construirea și apărarea identității noastre naționale.
Evenimentul dedicat sărbătoririi Zilei Drapelului Național a debutat cu o cuvântare inspirațională susținută de viceprimarul orașului, doamna prof. Gabriela Chițu.
Un moment special al evenimentului a fost reprezentat de eliberarea baloanelor colorate către cer. Această imagine plină de frumusețe și simbolism a adus bucurie și speranță în rândul participanților, întărindu-le sentimentul de apartenență la neam și patriotism. Baloanele colorate înălțându-se spre cer au reprezentat un omagiu adus națiunii și valorilor noastre comune.
Dorim să aducem mulțumiri tuturor celor care au participat la acest eveniment special. Prin prezența și implicarea lor, au contribuit la atmosfera festivă și au demonstrat unitatea și spiritul comunitar. Mulțumim pentru faptul că ați venit alături de noi la sărbătorirea Zilei Drapelului Național în orașul Titu!
La mulți ani, România!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi