26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Redactie

Redactie

Despre ziarul “Gazeta Munteniei”
Ziarul regional “Gazeta Munteniei” a apărut pe piaţa presei regionale în anul 2003. Gazeta Munteniei se vrea un ziar independent, de informaţie social-economică, ce se adresează opiniei publice care merge neschimbată la pas de aproape 24 de ani după Revoluţia din decembrie 1989, fără mişcări importante în nisipul mişcător al tranziţiei. A sosit vremea ca toţi să privim în jurul nostru, să gândim cum trebuie gândit, dar din nefericire, lucrurile par că se-nvârt mult mai încet. Constatăm cu durere că tinerii nu se mai întorc la ţară, iar viața de oraș are și dezavantaje și avantaje, la fel ca viața la sat!.
Am distrus o economie centralizată, bătrâni şi bolnavi creatori ai fostelor CAP-uri, ingineri agronomi, horticultori, zootehnisti, medici veterinari, precum şi alte categorii de oameni care nu mai trag nici o speranţă la o viaţă mai bună.
Că n-am devenit capitalişti, asta este o altă problemă şi suntem cu mult în urma unor ţări vecine, chiar am coborat în domenii de activitate în care ţara noastră era fruntaşă în lume, fără să se întrevadă semne pozitive.
De la înfiinţare Ziarul regional “Gazeta Munteniei” a continuat să apară, fără întrerupere, până în ziua de azi. De ce „Gazeta Munteniei”? Am ales acest titlu (înregistrare marcă la OSIM), deoarece se referă la o arie mai largă, cât cuprinde zona Munteniei, axată pe aspecte specifice (încă) judeţelor respective, plecând poate de la Târgovişte şi oprindu-mă la Buzău sau la Curtea de Argeş. Prin apariţia şi în versiune online vom lupta cu aceeaşi tenacitate pentru a exista, a fi liberi de orice influenţare politică şi publicaţia să aibă o preocupare permanentă în centrul şi slujba cititorilor. Ca director de ziar, îmi doresc o publicaţie iubitoare de adevăr, care să dea cetăţenilor informaţii utile din toate sferele de activitate!. La tot pasul sunt înconjurat de oameni cinstiţi şi de bună-credinţă, colaboratori ai acestui ziar, cărora le mulţumesc pe această cale.

Ing. jurnalist Florenţ Mocanu, director-editor  al ziarului regional Gazeta Munteniei.

 

6 comments

 1. Felicitari pentru reusita!Gazeta Munteniei este un ziar care stie ce vrea,adica sa informeze cititorii corect si echidistant asa cum a facut-o de la infiintare!LA MULTI ANI!

 2. Chitulescu Corneliu - presedinte FEDERALCOOP DAMBOVITA

  O realizare extraordinar de placuta prin prezenta pe piata online a acestui ziar de traditie – GAZETA MUNTENIEI. Felicitam pe directorul FLORENT MOCANU pentru perseverenta si profesionalism, dar si pe intreaga echipa redactionala care prezinta stiri de actualitate si informare corecta fara influente politice. LA MULTI ANI !

 3. FELCITARI pentru aparitia acestui ziar si online…sper ca domnul Florent (care este originar din comuna Valea Iasului-ARGES) sa continue sa faca lucruri bune si activitatea publicistica sa ii aduca realizari frumoase.

 4. Ivanoff Ivan Vasile

  Felicitari pentru aparitia acestui ziar si in lumea virtuala a internetului!E nevoie ca in spatiul media sa fie promovate si evenimentele pozitive nu numai cele negative pentru a da putina speranta cititorilor ca in Romania se pot intampla si lucruri pozitive, care sa contrabalanseze iluzia “tunelului fara iesire”.Succes si putere de munca intregului colectiv redactional!La multi ani!
  Ivanoff Ivan Vasile secretarul Judetului Dambovita

 5. Felicitari pentru aceasta initiativa, care este in pas cu modernismul! Un ziar care-si respecta cititorii sai, apare atat in editie tiparita cat si online.Doresc ca aceasta publicatie, (prin directorul sau, cunoscutull jurnalist Florent Mocanu) sa pastreze un caracter echidistant, pe care l-a avut permanent in activitatea desfasurata. La multi ani si la cat mai multe editii ! Ciocan Vasile- sef serviciu Institutia Prefectului Dambovita.

 6. Felicitari pentru editia online a acestei publicatii. Avea nevoie de asa ceva. Aici lucreaza oameni deosebiti pe care ii cunosc de 11 ani. Domnul Florent Mocanu, directorul, este un exemplu de tenacitate, un model de urmat pentru tinerii jurnalisti care trebuie sa invete despre corectitudine, echilibru, daruire, profesionalism, atribute care, din pacate, sunt foarte rare in meseria noastra astazi.
  La multi ani!
  Gabi Lixandru, redactor-sef ziarul Argesul

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi