01 dec. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / SC SYNERGY CONSTRUCT SRL – ANUNT DE INTENTIE

SC SYNERGY CONSTRUCT SRL – ANUNT DE INTENTIE

Comunicat de presă

DATA: 26.10.2020

ANUNT DE INTENTIE

 

 1. SC SYNERGY CONSTRUCT SRL cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/4839/2001, Cod Unic de Înregistrare 13886414, având sediul in București, sectorul 2, str. Gara Herăstrău, nr. 2, clădirea 1- Equilibrium, etaj 8, Tel: 0727.732.140, Fax: 0374.340.001, E-mail: office@sycons.eu , organizeaza procedura de atribuire a contractului de achiziție servicii de consultanta pentru elaborarea cererii de finanțare si a planului de afaceri si managementul proiectului cu titlul: „Crearea unei noi unitati la SC SYNERGY CONSTRUCT SRL” ce urmeaza a fi depus in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.
 2. Procedura de atribuire aleasa: Procedura competitiva conform Ordinului nr 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitantilor/ beneficiarilor privati pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrari finantate din fonduri europene.
 3. Obiect contract: Achiziție servicii de consultant pentru elaborarea cererii de finantare si a planului de afaceri si managementul proiectului cu titlul „Crearea unei noi unitati la SC SYNERGY CONSTRUCT SRL”
 4. Valoarea estimata a contractului: 1.208.000 Lei, fara TVA
 • elaborarea cererii de finantare si a planului de afaceri 604.000 Lei fara TVA
 • managementul proiectului 604.000 lei fara TVA

Prețul contractului nu se poate ajusta.

 1. Locul de prestare al serviciilor de consultanta: la locatia din Bucuresti, sectorul 2, str. Gara Herăstrău, nr. 2, cladirea 1- Equilibrium, etaj 8 , la sediul prestatorului de servicii de consultanta precum si la locatia de implementare a proiectului, dupa caz.
 2. Tip şi durată contract: Contract de achiziţie servicii de consultanta pentru elaborare cerere de finantare si plan de afaceri si managementul proiectului cu titlul „Crearea unei noi unitati la SC SYNERGY CONSTRUCT SRL ”

Durata contractului este de 24 luni* (pana la finalizarea implementarii proiectului daca acesta va intra la finantare).

Nota*: durata contractului va fi revizuita daca va fi cazul, in functie de perioada de asteptare pentru evaluarea proiectului si semnarea contractului de finantare.

 1. Data limita de depunere a ofertelor si limba de redactare: Oferta redactata in limba romana, se depune in plic inchis, sigilat, la sediul firmei SC SYNERGY CONSTRUCT SRL din Bucuresti, sectorul 2, str. Gara Herastrau, nr. 2, cladirea 1- Equilibrium, etaj 8, pana la data de 09.11.2020, ora 12.00
 2. Data limita de primire a solicitarilor de clarificari: 28.10.2020, ora 12.00.
 3. Criteriul de atribuire a contractului: In vederea respectarii principiilor economicitatii, eficientei si eficacitatii, SC SYNERGY CONSTRUCT SRL va alege oferta cu cele mai multe avantaje pentru realizarea scopului proiectului, conform criteriilor mentionate in specificatia tehnica.
 4. Documentatia de atribuire se poate procura de la sediul firmei SC SYNERGY CONSTRUCT SRL din Bucuresti, sectorul 2, str. Gara Herastrau, nr. 2, cladirea 1- Equilibrium, etaj 8.
 5. Mijloace de comunicare:
 • posta/ curier pentru solicitare clarificari si contestatii
 • prin email/ personal transmitere comunicari
 • posta/ curier sau inmanare persoanala a ofertelor
 • inmanare persoanala a specificatiei tehnice
 1. Perioada de valabilitate a ofertelor: 90 de zile de la data deschiderii ofertelor.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la sediul societatii Bucuresti, sectorul 2, str. Gara Herastrau, nr. 2, cladirea 1- Equilibrium, etaj 8, sau la Tel: 0727.732.140, E-mail: office@sycons.eu , persoana de contact Dl. Yilmaz Esen.

SC SYNERGY CONSTRUCT SRL

Inițiativă locală. Dezvoltare regională

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinațat de Uniunea Europeană prin Fondul european de Dezvoltare Regională.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web