26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Sala de sport realizata de Primaria Targoviste in campusul Universitatii ”Valahia”

Dambovita: Sala de sport realizata de Primaria Targoviste in campusul Universitatii ”Valahia”

Sala de sport realizată de Primăria Târgoviște în campusul Universității ”Valahia” prinde contur!
Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii), ne-a spus primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.
Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport.
Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi.
Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi