22 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / „Uriasul” de la Partener TV nu se astampara!

„Uriasul” de la Partener TV nu se astampara!

IMG0132

E trist ce se întâmplă, dar din păcate adevărat! Marți, 17 Decembrie 2013, cu ocazia vizitei la Târgovişte a premierului Victor Ponta, reporterul ziarului Gazeta Munteniei a fost jignit (fapt ce a atins demnitatea şi onoarea acestuia) de un cameraman online de la Partener TV din localitatea dâmboviţeană Târgovişte, un site patronat de omul de afaceri Ghiorghi Zotic. Individul se numeşte Huzui Ştefan Bogdan, zis „Goliat” şi nu se află la prima abatere de acest gen. Iată cine vrea să facă presă online în Dâmboviţa!
Un individ fără scrupule, care poartă fes pe cap, încercând să pozeze într-un om de presă. E firesc să ne întrebăm: oare unde sunt ziariştii formatori de opinie din judeţul Dâmboviţa şi ce poziţie iau în acest caz? Totodată, aşteptăm şi un punct de vedere din partea patronului acestuia. Îi transmitem „Uriașului” de la Partener TV pe această cale, că nu ne va intimida niciodată, deoarece noi (cei de la Gazeta Munteniei), ne facem datoria şi pe teren, indiferent cine e în preajma noastră.
Un reporter sportiv din Dâmboviţa, ne-a dezvăluit amănunte despre felul cum acest individ înjură pe unii jurnalişti. După astfel de evenimente, „Uriaşul” este invitat la masă, unde împreună cu partenera sa de viaţă, Roxana Ionela Botea bea şi mănâncă gratis (așa cum reiese și din cele două imagini).
Doamne, în ce hal de degradare a ajuns o anumită parte a presei din Dâmboviţa!!! Stimaţi cititori, promitem să revenim şi cu alte măgării pe care le face acest cameraman online.

IMG_0147IMG_0149

Autor Florent MOCANU

One comment

  1. Chiar bun. Cea ce am rasfoit pe website-ul dvs. despre „Uriasul” de la Partener TV nu se astampara!Gazeta Munteniei – stiri sociale – stiri economice | Gazeta Munteniei – stiri sociale – stiri economice m-a surprins placut. Va felicit pentru realizarea http://www.gazetamunteniei.ro, care e un site care merita cunoscuta.

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile