13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Actiuni cu camera mobila DPCEP

Dambovita: Actiuni cu camera mobila DPCEP

23

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor  Dâmboviţa a transmis, la finalul lunii decembrie 2013, către toate Primăriile din judeţ o adresă prin care se manifesta disponibilitatea de a derula acţiuni cu camera mobilă pentru punerea în legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate.

În urma acestei adrese au răspuns pozitiv un număr de 3 Primării şi negativ 1 Primărie.  În urma activităţilor derulate pentru organizarea acţiunii cu camera mobilă în comuna Finta, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor  Dâmboviţa a participat în data de 28 ianuarie 2014, cu implicarea factorilor locali – primar, secretar şi funcţionari ai Primăriei, poliţişti de la Postul de poliţie comunal la preluarea unui număr de 18 cereri pentru eliberarea actelor de identitate (acţiunea a fost influenţată de condiţiile meteorologice), cereri care au fost deja procesate, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 18 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: expirarea actului de identitate – 14 cereri, împlinirea vârstei de 14 ani – 1 cerere, preschimbarea buletinului de identitate – 2 cereri, probleme cu codul numeric personal – 1 cerere.

De precizat că în această acţiune a fost pusă în legalitate o persoană care avea actul de identitate expirat din anul 2001.

21

22

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu