26 Apr 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Actiuni cu camera mobila DPCEP

Dambovita: Actiuni cu camera mobila DPCEP

23

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor  Dâmboviţa a transmis, la finalul lunii decembrie 2013, către toate Primăriile din judeţ o adresă prin care se manifesta disponibilitatea de a derula acţiuni cu camera mobilă pentru punerea în legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate.

În urma acestei adrese au răspuns pozitiv un număr de 3 Primării şi negativ 1 Primărie.  În urma activităţilor derulate pentru organizarea acţiunii cu camera mobilă în comuna Finta, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor  Dâmboviţa a participat în data de 28 ianuarie 2014, cu implicarea factorilor locali – primar, secretar şi funcţionari ai Primăriei, poliţişti de la Postul de poliţie comunal la preluarea unui număr de 18 cereri pentru eliberarea actelor de identitate (acţiunea a fost influenţată de condiţiile meteorologice), cereri care au fost deja procesate, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 18 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: expirarea actului de identitate – 14 cereri, împlinirea vârstei de 14 ani – 1 cerere, preschimbarea buletinului de identitate – 2 cereri, probleme cu codul numeric personal – 1 cerere.

De precizat că în această acţiune a fost pusă în legalitate o persoană care avea actul de identitate expirat din anul 2001.

21

22

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
vacante exotice