27 ian. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Diabetului

Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Diabetului

           Anual în data de 14 noiembrie, Crucea Roşie Română celebrează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului.

 La ora actuală, deşi se fac paşi promiţători în direcţia găsirii unei cure, diabetul este nevindecabil. El poate fi ţinut sub control cu un regim sănătos de viaţă şi medicaţie, în caz contrar putându-se ajunge la complicaţii precum infarct, atac vascular cerebral, orbire, blocaj renal sau amputaţii ale membrelor inferioare. Anual, circa 1,5 milioane de persoane din întreaga lume mor din cauza diabetului, alte 2,2 milioane de decese fiind rezultatul complicaţiilor acestei boli.

          În data de 14 noiembrie 2022, începând cu ora 8,00 până la orele 14,00 am instalat un cort de Cruce Roşie în in Piata Tricolor, Targoviste unde voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa au distribuit materiale informative specifice şi au efectuat în mod gratuit, măsurări ale glicemiei pentru cetăţenii din municipiul Târgovişte. Au fost un numar de 150 beneficiari de consiliere si evaluare a nivelului glicemiei, ne-a spus domnul jr. Pavelescu Raul.

                                          

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi