12 Dec 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Trend în web marketing: servicii end-to-end si strategii pe termen mediu si lung

Trend în web marketing: servicii end-to-end si strategii pe termen mediu si lung

Serviciile profesionale de web marketing nu mai pot fi ignorate de nicio companie care isi doreste expunere, iar acest lucru se observă în evolutia constantă si dedicata a serviciilor online și prin preferința pentru strategii pe termen lung în detrimentul campaniilor punctuale.

Majoritatea firmelor din Romania, au renunțat la programarea  unor evenimente punctuale pe latura de web marketing și aleg sa se îndreapte către strategii pe termen mediu si lung, conform statisticilor furnizate de Dianys Enterprises Holdings INC,  companie ce activeaza in web marketing (promovare online, consultanta), dezvoltare web (realizare site web, creare magazin online, dezvoltare aplicatii personalizate), dezvoltare aplicatii mobile și aplicații software care are și un departament de performance marketing.

„Dedicam foarte mult timp trainingurilor cu personalul clienților nostri și încercăm să ridicăm nivelul cunoștintelor tehnice. Această abordare ne ajută extrem de mult în retenția clienților pe termen lung, dar se văd rezultate pozitive și în ceea ce privește deschiderea clientului către o abordare integrată a strategiei la nivel de canale. Am reușit să mutăm discuția de la management de campanii PPC sau acțiuni SEO abordand gama noastra diversificata de servicii dedicate laturei de web marketing, la strategia online prin care reușim să ne atingem obiectivele de business, indiferent de mixul de canale și mesajul pe care dorim să îl transmitem. Practic, Dianys Enterprises Holdings INC activeaza precum un departament de web marketing din cadrul companiei clienților noștri, ceea ce înseamnă că reusim sa ne integrăm în strategia lor pe termen lung cu succes. Majoritatea firmelor  sunt recurente și avem pentru fiecare client între 2 și 9 de astfel de campanii, care se amortizeaza cu succes din vânzări”, spune Ciobanu Dan Ionut, general manager, Dianys Enterprises Holdings INC.

Conform unui studiu de piata publicat recent de compania americană Forrester Research, cetatenii europenii care locuiesc in tarile cele mai dezvoltate navighează pe internet în medie 14,3 ore pe săptămână, în timp ce bugetul de timp alocat vizionării programelor TV este de 11,3 ore. În egala masura, 36% dintre internauţi afirma că se uită la televizor mai puţin tocmai pentru că dedica mult mai mult timp navigării pe in mediul online. Aceste schimbări comportamentale ale consumatorilor au pus pe gânduri oamenii de web marketing, care au înţeles imediat că internetul este un tool extrem de eficient pentru atragerea pontentialilor clienti dar si păstrarea şi fidelizarea actualilor clienţilor. Astfel, firmele  îşi vor dubla sumele alocate acestui mediu de comunicare în următorii cinci ani. „Bugetele de web marketing vor creşte considerabil în primul rând pentru a fi targetate cat mai bine pe fiecare client in parte, numar de utilizatori aflat pe trend ascendet, care foloseşte acest mediu online pentru fundamentarea a tot mai multe decizii”, a mai afirmat Ciobanu Dan Ionut, general manager Dianys Enterprises Holdings INC.

Pentru aceste companii de web marketing si dezvoltare web, reprezinta un avantaj fundamental faptul că au posibibilitatea furnizarii serviciilor end-to-end, astfel aproximativ jumătate din portofoliul de clienți detinut de acestia, solicită un pachet de servicii dedicate laturei online, în care includ mai multe soluții – de la  și web marketing, la aplicatii mobile și hosting în cloud.

dianys

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile