21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Titu: Scoala Gimnaziala „Pictor Nicolae Grigorescu” – Scoala-Altfel, aprilie 2019

Titu: Scoala Gimnaziala „Pictor Nicolae Grigorescu” – Scoala-Altfel, aprilie 2019

Școala-Altfel aproape s-a terminat și sperăm ca elevii noștri să fie mulțumiți de activitățile diverse la care au luat parte. Pe lângă excursiile și activitățile organizate de cadrele didactice, elevii au avut ocazia să își încerce spiritul civic și inițiativa în amenajarea zidului și a curții școlii.

Astfel, s-au plantat aprox. 30 de stejari roșii, câteva zeci de flori, s-a restaurat un zid și s-a pictat cu cel mai mare entuziasm, în ciuda vremii capricioase. Activitățile au fost solicitante, pentru toate părțile implicate.

Mulțumiri doamnei directoare, prof. Voicu Ioana, pentru că ne-a sprijinit în acest demers, și ne-a aprobat fondurile pentru toate materialele de care am avut nevoie.

Mulțumiri domnului președinte al Consiliului Reprezentativ al Părinților, domnul Marian Păiși, pentru îndrumarea ce a oferit-o elevilor și pentru organizarea activităților.

Mulțumiri tuturor cadrelor didactice care s-au implicat și părinților care au răspuns apelului de a ne sprijini, și vă mai așteptăm cu sfaturi și inițiative. Mulțumiri elevilor care s-au implicat zi de zi și au pus suflet pentru o școală mai bună, și multă energie ca să terminăm în timp util.

Mulțumiri Primăriei orașului Titu, pentru uneltele puse la dispoziție, și Pepinierei „Gura Foii” din Găești, pentru cei 50 de pomi dăruiți. Împreună putem da culoare comunității noastre, împreună putem avea o școală mai frumoasă, curată și modernă!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile