21 Aug 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Rovana Plumb: „Tinerii nostri trebuie sa se simta in siguranta, sa ramana, sa se dezvolte si sa-si creasca copiii in propria lor tara”

Rovana Plumb: „Tinerii nostri trebuie sa se simta in siguranta, sa ramana, sa se dezvolte si sa-si creasca copiii in propria lor tara”

„Tinerii noștri trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii în propria lor țară. Ei reprezintă cea mai inteligentă investiție pe care noi ca națiune o putem face!

Tocmai de aceea, Guvernul PSD a eliminat impozitarea veniturile din tranzacțiile imobiliare care nu depășesc 450.000 de lei, a subvenționat dobânzile la credite și a redus cota TVA la 5% pentru achiziția de astfel de locuințe”, a declarat Rovana Plumb, candidat la alegerile europarlamentare şi  președinte  PSD Dâmbovița.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile