11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Corneliu Stefan a anuntat ca a fost facut inca un pas important pentru construirea parcarii supraetajate din curtea SJU din Targoviste!

Corneliu Stefan a anuntat ca a fost facut inca un pas important pentru construirea parcarii supraetajate din curtea SJU din Targoviste!

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, ieri, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, s-a mai făcut un pas important pentru construirea parcării supraetajate din curtea Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgoviște! „A fost aprobată predarea către Compania Națională de Investiții a terenului pe care urmează a fi ridicată parcarea, în aceeași hotărâre Consiliul Județean Dâmbovița asumându-și cheltuielile necesare asigurării racordurilor la utilități.În baza studiului de fezabilitate realizat de administrația județeană, C.N.I. urmează să scoată la licitație proiectarea tehnică și execuția acesteia. Parcarea din curtea spitalului va fi dispusă pe 5 etaje și va avea 332 de locuri.Aici vor fi stații de încărcare a 20 de automobile electrice, dar și 14 locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități. Valoarea investiției se ridică la peste 56.000.000 de lei. Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița va construi alte 500 de locuri de parcare, în Târgoviște.Pe terenul Consiliului, în imediata apropiere a Dâmbovița Arena,vor fi: – 493 locuri de parcare, 46 dintre acestea fiind pentru automobilele electrice; – 23 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități; – 29 de locuri pentru motociclete; – peste 100 de locuri pentru biciclete.  Un prim calcul ne arată că vom înființa peste 800 de noi locuri de parcare în municipiul Târgoviște”,  a transmis președintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi