11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: La Festivalul ,,Dance Art Open Romania,, reusita copiilor din Titu

Dambovita: La Festivalul ,,Dance Art Open Romania,, reusita copiilor din Titu

Cu bucurie, vă aducem la cunoștință rezultatele impresionante obținute la Festivalul Național de Dans și Muzică „Dance Art Open Romania” de către copiii din orașul Titu. Acest eveniment a fost marcat de talentul și pasiunea artiștilor participanți, iar premiile au fost acordate cu mare entuziasm.

Iată rezultatele notabile ale festivalului:

Solist Teodora Dumitru a obținut locul 1 pentru categoria sa. Talentul și măiestria sa în dans au fost cu adevărat impresionante.
Solist Paun Sebastian a fost de asemenea recompensat cu locul 1, reflectând dedicarea și calitatea prestației sale.
Obbadance mini grup a impresionat juriul și a ocupat meritat locul 1 în categoria lor. Efortul colectiv și sincronizarea lor au fost remarcabile.
Ansamblul „Trandafir Dâmbovițean” a fost un adevărat punct de atracție și a câștigat locul 1.Acești copii au demonstrat autenticitatea și frumusețea dansului folcloric.

Aceste rezultate sunt cu adevărat mândrie pentru toți participanții și pentru organizatori. Festivalul a fost o ocazie de a evidenția bogăția culturii și talentul artistic din România. Felicitări încă o dată tuturor copiilor și tinerilor artiști care au contribuit la succesul acestui eveniment remarcabil!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi