20 sept. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targovite: Vizita pe santierul care vizeaza „Dambovita Mall”

Targovite: Vizita pe santierul care vizeaza „Dambovita Mall”

 

La sfarsitul saptamanii trecute, impreuna cu reprezentantii investitorilor, primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan, a facut o vizita pe santierul care vizeaza „Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște!
– Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.
– Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .
– Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.
– Investitia genereaza peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii.
 In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare, iar executia drumului judetean de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel a depasit 90%.
– Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construieste un parc pe fonduri europene si vor fi realizate locuinte ANL.
– Prin acest proiect, a carui finalizare este preconizata in luna MAI, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web