21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Un alt fost punct termic din municipiu este reabilitat

Targoviste: Un alt fost punct termic din municipiu este reabilitat

Potrivit primarului  municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, un alt fost punct termic din municipiul Targoviste este reabilitat.

„Astfel, P.T 5, situat pe strada Transilvaniei, va fi transformat intr-un “Centru de preparare a hranei pentru cresele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Targoviste”.

Prin aceasta investitie se rezolva 2 probleme importante.

Pe de o parte, se modernizeaza un fost punct termic aflat in stare avansata de degradare iar, pe de alta parte, se realizeaza o investitie absolut necesara bunei functionari a Serviciului “Crese”, mai ales in contextul in care nu mai putin de 5 asemenea unitati din municipiul Targoviste se afla in plin proces de extindere, in baza unor proiecte ale administratiei locale finantate prin PNDL”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile