25 Aug 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Teatrul „Junior” sarbatoare „1 MAI bun ca altul…”

Targoviste: Teatrul „Junior” sarbatoare „1 MAI bun ca altul…”

„1 MAI bun ca altul…”
Cultură, distracție, sport și educație de 1 Mai, pe Dealul Crucii de la Gura Ocniței

   Pentru că anul acesta 1 Mai este foarte aproape de Sărbătoarea Paștelui, Consiliul Local și Primăria Comunei Gura Ocniței, în colaborare cu Teatrul „Junior”, din Târgoviște, s-au gândit să le ofere celor mici și celor mari, o zi de bucurie și de bună-dispoziție.
Miercuri, 1 Mai, pe Dealul Crucii, va fi vernisată o expoziție de pictură. Apoi, de la ora 10 :00, va avea loc concursul „Oul cel puternic” (competiție de ciocnit ouă de Paști). „Caută și te îndulcește!” este titlul concursului de căutat ouă de ciocolată. Cei mici vor avea parte de două spectacole:”Regatul Fluturilor neastâmpărați” și „Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei”. Vă avea loc o Paradă a personajelor de poveste. Vor fi înființate ateliere de desen, pictură pe față, circ, dans și joacă. Micii artiști din Ansamblul „Comorile Satului” și din „Clubul Victorioșilor” vor prezenta inspirate programe. O Gală Folk îi va purta, apoi, pe nostalgici, pe aripi de melodii cunoscute. Tică Lumânare („Karma”), Radu Mihalache și „Familia de Artiști”, vor face ca Dealul Crucii să răsune de poezie și muzică de calitate.
Nu vor lipsi, ca pe timpuri, zona de grătare și acorduri de DJ. Seara se vor aprinde focuri de tabără.
Primarul Sorin Vasile Ionita, gospodar, dar și om cu aplecare spre frumos și educație, vă adresează invitația să petreceți un „1 Mai bun ca altul!” pe Dealul Crucii de la Gura Ocniței!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile