26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Reabilitarea si modernizarea strazii Calea Bucuresti se apropie de final

Targoviste: Reabilitarea si modernizarea strazii Calea Bucuresti se apropie de final

O nouă investiție se apropie de final!
Recent, primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan, alături de domnul Corneliu Stefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am susținut o conferință de presă pe șantierul de reabilitare și modernizare a străzii Calea București, principala cale de acces în municipiul Târgoviște dinspre capitala României!
Proiectul în discuție vizează segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Sunt intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, a fost refăcută canalizarea pluvială și va fi sistematizată intrarea în oraș.
Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, este suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi