11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Pe Calea Bucuresti au fost finalizate turnarea celor 3 straturi de asfalt

Targoviste: Pe Calea Bucuresti au fost finalizate turnarea celor 3 straturi de asfalt

La sfarsitul de saptamana au fost finalizate lucrările care au vizat turnarea celor 3 straturi de asfalt pe Calea București, principala calea de acces în Târgoviște dinspre capitala României!
Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Au fost intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, a fost refăcută canalizarea pluvială și au fost sistematizate intersecțiile.
Urmează marcajele rutiere, realizarea racordurilor cu străzile adiacente și intervențiile la spațiile verzi. Totodată, în dreptul benzinăriei, în locul trecerii de pietoni, va fi construită o pasarelă pietonală!
Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală!, ne-a precizat primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi