21 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, TITU: Festivalul concurs ”Zambet de copil”

Dambovita, TITU: Festivalul concurs ”Zambet de copil”

Elevii din Titu și din zona orașului, își manifestă talentul cu care au fost înzestrați în cadrul secțiunilor de muzică ușoară și populară, teatru și dans.
Sub îndrumarea profesorilor, elevii s-au pregătit pentru acest concurs, încercând a oferi publicului o gamă diversificată de evoluţii, care s-au derulat pe scena Casei de Cultură din Titu Târg.
Spectacolul-concurs s-a adresat tuturor copiilor, care au un talent, indiferent care ar fi acesta: cântat, dansat, acrobație, scene de teatru, recitări de poezii, oferindu-le şansa de a se afirma și de a-şi dezvolta aptitudinile.
Cu ocazia evenimentului, talentaţii elevi au fost încurajaţi să creadă în forţele proprii şi să urce pe scenă, în aplauzele publicului numeros.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile