27 ian. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: La Cinematograful Independenta va avea loc lansarea in cinematografe a filmului istoric “Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului”

Targoviste: La Cinematograful Independenta va avea loc lansarea in cinematografe a filmului istoric “Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului”

Marți 29 noiembrie, de la ora 19:oo, la Cinematograful Independența din Târgoviște, vă avea loc lansarea în cinematografe a filmului istoric “Gata oricând! – Eroii de la Podul Jiului”, într-o proiecție specială în prezența echipei.
  Și cum surprizele nu se opresc aici, după vizionarea Premierei, publicul spectator este invitat să participle la o sesiune de Q&A, unde pot pune direct întrebări actorilor și pot afla lucruri nespuse până acum.
  “Eroii de la podul Jiului” este prima parte din trilogia “Gata oricând!”, dedicată cercetașilor care au luptat în Primul Război Mondial. Este clasificat cu AG.
  Atașat, regășiți afișul filmului, iar în cele ce urmează: sinopsisul, teaser-ul precum și trailerul oficial, pentru a vă face o idee.
Sinopsis:
  În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și împreuna cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar permis armatei germane să oprească retragerea armatei române. Un film după o întâmplare reală.
  Informațiile media, la următoarele link-uri:
https://youtu.be/_6kLwiKMj8U,

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi