13 iul. 2024
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Jandarmul montan Ionut Timofte – „Atinge Omu” – locul II la general

Targoviste: Jandarmul montan Ionut Timofte – „Atinge Omu” – locul II la general

                                                                                                                                       

Jandarmul montan Ionuț Timofte a obținut încă un rezultat notabil, weekend-ul trecut, la concursul de alergare montană „Atinge Omu”, care s-a desfășurat pe culmile Bucegilor, de la Peștera spre Vârful Omu.

Pasionat de sport și de alergarea montană, subofițerul s-a clasat pe locul al II-lea la general, după ce a parcurs o distanță de 12,5 km cu +1000 metri diferență de nivel.

Pe 6 iulie a.c., jandarmul va participa la competiția de alergare „Carpathia Trails 2024”, ce se va desfășura la Cheile Grădiștei.

***

Ionuț Timofte a reprezentat Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la peste 140 de competiții sportive (crosuri, semimaratoane pe asfalt, maratoane montane), la care a obținut rezultate remarcabile.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi, fiind încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

Partners

telefon contact Antena 3 telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank Vremea Satu Mare Best Hospitals in Chicago
Web design by Dianys & Aplicatie CRM telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi