27 ian. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas!

Targoviste: It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas!

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, pregătirile sunt în toi și surprizele se vor ține lanț!

Iluminatul festiv va fi aprins chiar în seara în care vine Moș Nicolae, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză fără precedent!
În aceeași seară se va deschide și Târgul de Crăciun, localizat atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale!
De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă, ne-a spus primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.
Concertele de colinde, parada sosirii lui Moș Crăciun de pe data de 16 decembrie, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi