21 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: In microraionul nr. 3 reabilitate parcarile din spatele blocurilor C, si modernizandu-se un loc de joaca

Targoviste: In microraionul nr. 3 reabilitate parcarile din spatele blocurilor C, si modernizandu-se un loc de joaca

Continua lucrarile de modernizare din microraionul nr. 3, zona unde locul garajelor insalubre este luat de parcari moderne si suficient de incapatoare pentru a raspunde necesitatilor cartierului.
Ieri, a fost asfaltata parcarea aferenta blocurilor D01, D02, 13 si 14, vineri se vor desfasura lucrari de asfaltare a parcarii aferente blocurilor 16, 17 si 19, iar in cel mult 2 saptamani vor debuta si interventiile de modernizare a parcarii din spatele blocurilor 11 si 12.
De la inceputul acestui an, in microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcarile din spatele blocurilor C, in plus modernizandu-se si un loc de joaca.
Pana la sfarsitul anului, toate investitiile din zona vor fi finalizate, suprafata totala a parcarilor modernizate si reabilitate depasind 20.000 mp si fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare.
In afara asfaltarilor, lucrarile implica modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, inlocuirea caminelor de canalizare si refacerea canalizarii pluviale.
Interventiile administratiei publice targovistene vor continua, vizate fiind in etapa urmatoare microraioanele nr. 2, 4 si 9.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile