11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / TARGOVISTE DIN NOU PE HARTA MARILOR COMPETITII

TARGOVISTE DIN NOU PE HARTA MARILOR COMPETITII

 Cupa României la Înot, competiție găzduită la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, în perioada 1-4 iunie, a avut la start 247 de sportivi, reprezentând 62 de cluburi.
Vedeta competiției este David Popovici, triplu campion european de juniori, triplu medaliat FOTE, dublu recordmen mondial și locul 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în finala probei de 200 m liber. A fost la mai puțin de o secundă de a stabili un nou record mondial de juniori, la Târgoviște, în aceeași probă. După trei zile de competiție, au fost doborâte cinci recorduri naționale.
La Târgoviște mai sunt prezente și alte nume importante ale natației românești, precum Aissia Prisecariu, Ana Maria Sibișeanu, Bianca Costea, Alexandra Dobrin, Eliza Diamandescu sau Vlad Stancu.
La Cupa României înoată și sportivi locali, legitimați la CSM Târgoviște, CS Târgoviște, ACS Contratimp sau SC Renovatio.
 Parteneriatul pe care l-am construit impreuna cu Camelia Potec, prezentă la această competiție, fostă campioană olimpică și actual președinte al FRNPM, este unul solid care aduce beneficii municipiului Târgoviște!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi