27 iul. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, TITU: ÎN PERIOADA 26 IULIE – 31 IULIE 2021 SE VOR EXECUTA TRATAMENTE AVIOCHIMICE, DE COMBATERE A DAUNATORILOR

Dambovita, TITU: ÎN PERIOADA 26 IULIE – 31 IULIE 2021 SE VOR EXECUTA TRATAMENTE AVIOCHIMICE, DE COMBATERE A DAUNATORILOR

În perioada 26 IULIE – 31 IULIE 2021, în intervalul orar 5.30 – 09.30, pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu- Târg ,Fusea,Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța, Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari, muşte, omizi,căpușe etc.

Al doilea tratament aviochimic în această vară!

Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine si organisme acvatice. Produsul cu care se va actiona este Aqua K-Othrine EW20  insecticid formulat special pentru avio-tratamente si aplicare ULV. Produsul nu este daunator oamenilor si nici mediului inconjurator.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web