26 oct. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan: Nu mi-a placut niciodata ideea de exercitare a opozitiei „doar de dragul de a fi contra”

Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan: Nu mi-a placut niciodata ideea de exercitare a opozitiei „doar de dragul de a fi contra”

Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan:

„Nu mi-a plăcut niciodată ideea de exercitare a opoziției „doar de dragul de a fi contra” (cum și invers, am refuzat exercitarea puterii în mod discreționar). Comportamentul de acest fel mi se pare iresponsabil și, pe termen lung, falimentar.

Subiectul, în mod direct: PNL și Casa d’Italia. Consilierii liberali AU ALES SĂ NU VOTEZE proiectul prin care voiam achiziționarea, de către administrația locală, a acestui monument istoric, emblematic pentru comunitate, pretul fiind unul mai mult decât rezonabil: 47.000 euro, pentru un teren in suprafaţă de 686 mp si construcţie in suprafaţă de 297 mp.

N-au contat argumentele de bună-credință pe care le-am înaintat, n-au contat apelurile unor oameni care înțeleg ce înseamnă să condamni un monument la distrugere (clădirea se află, deja, în stare de degradare). În fine, n-au contat adresele Ambasadei Italiei / Ministerului Culturii. Au contat reaua-credință și obtuzitatea cu care consilierii PNL votează.

Mai mult, într-o încercare jenantă de a se scuza, șefii PNL au plusat cu tot felul de prostii de genul: „o fi o afacere bună?”. Sunt normali oamenii ăștia? Așa se judecă salvarea unor monumente istorice, în termeni de „afaceri”? Eu înțeleg că setea de bani și de putere a unora le aglomerează mintea și vocabularul, dar, când ești ales local, ai responsabilitate când ridici mâna. Căci votul tău produce consecințe. Iar votul PNL pe acest subiect poate să condamne la distrugere o clădire emblematică a Târgoviștei.

P.S: Nu cere nimeni publicului larg să dețină noțiuni juridice pe spețele din Consiliul Local, dar am pretenția la consilierii locali să știe ce e un drept de preemțiune și cum se exercită, să știe cum se face o evaluare de imobil etc. Altfel, indemnizații de ședință poate să încaseze oricine…

TÂRGOVIȘTE NU E AFACEREA VOASTRĂ!”.

i

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web