18 ian. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Declaratie de presa. Rovana Plumb: “Imi asum mandatul de a promova o Romanie puternica in Europa”

Declaratie de presa. Rovana Plumb: “Imi asum mandatul de a promova o Romanie puternica in Europa”

Pentru mine, simbolistica zilei de 1 mai se identifică cu valorile pe care se bazează social-democrația: solidaritatea, libertatea, egalitatea și justiția socială. Partidul Social Democrat a luptat și va lupta pentru un model economic care favorizează progresul social, protejează vârstnicii și asigură investiția în tineri.

Cred cu tărie că munca românilor trebuie respectată și prețuită, dar mai ales recompensată cel puțin la același nivel cu muncitorii din UE. De aceea, an de an PSD a luptat pentru majorarea salariilor.

Salariul mediu net a crescut cu peste 31% față de 2016. Sub Guvernarea PSD, România a reușit performanța istorică de a avea cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani, rata șomajului coborând la 3,19%, în martie 2019, potrivit ANOFM.

Aceste performanțe sunt rezultatul creșterii economice care, în guvernarea PSD, se simte în buzunarele și viața oamenilor.

Cred într-o economie guvernată de valori (și nu de goana meschină după profit), în care demnitatea umană și echitatea sunt esențiale pentru bunăstare.

Împreună cu colegii mei, vom continua să ne batem pentru bunăstarea românilor inclusiv din Parlamentul European.

Vom merge în Europa cu fruntea sus să cerem plată egală pentru muncă egală și vom cere oprirea abuzurilor și nedreptăților împotriva muncitorilor români din străinătate.

Îmi asum mandatul de a promova o Românie puternică în Europa, o Românie care are ce oferi și care are pretenția să și ceară! O Românie care trebuie să ocupe locul pe care îl merită în Europa!

Rovana Plumb

Candidat PSD pentru alegerile europarlamentare,

Președinte PSD Dâmbovița

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web