25 ian. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Biblioteca Oraseneasca Titu – schimb de podoabe pentru bradul de Craciun

Dambovita, Biblioteca Oraseneasca Titu – schimb de podoabe pentru bradul de Craciun

Schimb de podoabe pentru bradul de Crăciun la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeanăCopiii au realizat pachete cu obiecte, podoabe pentru bradul de Crăciun, mesaje, felicitări, precum şi pachete informative prin care sunt prezentate obiceiuri, tradiţii şi reţete culinare de preparate ce se realizează în această perioadă specifice judeţului şi/sau ţării noastre.

Toate acestea au fost trimise instituţiilor partenere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie toţi copiii, dar şi adulţii, elevii, părinţii, bibliotecarii sau cadrele didactice, toţi cei implicaţi în Schimb de podoabe pentru bradul de Crăciun vor primi cadouri din toată Europa.

Cu ornamentele pe care biblioteca le va primi, se va decora un brad de Crăciun, astfel încât rezultatul final să fie un Brad de Crăciun European. Scopul proiectului este de a informa şi educa copiii de la vârste cât mai fragede despre ţările Uniunii Europene într-un mod creativ şi care presupune activităţi plăcute şi distractive.

Aceștia vor învăţa despre Crăciun şi despre cum este petrecută această sărbătoare în diferite ţări. Nu în ultimul rând, acest schimb va încuraja grădiniţele/şcolile/bibliotecile să lucreze în viitor în parteneriat cu alte instituţii similare din întreg cuprinsul Uniunii Europene, menţinând contactul cu partenerii lor de schimb de podoabe.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web