11 iul. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: Rar mi-a fost dat sa vad un asemenea amestec de tupeu cu nestiinta de carte

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: Rar mi-a fost dat sa vad un asemenea amestec de tupeu cu nestiinta de carte

 Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:

„Am aprobat, în Consiliul Local, bugetul pentru anul în curs. Câteva date de referință am arătat în postarea anterioară. O să revin asupra lor. Este de noaptea minții, însă, cum au înțeles să se comporte consilierii PNL.

 Printr-un comunicat de presă (plin de literatură și fără date concrete), PNL Târgoviște atacă proiectul de buget și pe cei care l-au aprobat. Doamnelor și domnilor, cu o singură abținere, bugetul a fost votat de TOȚI consilierii PSD și PNL!!! Repet: toți consilierii PNL, cu o singură abținere. Dvs, înțelegeți ceva?

 Oamenii ăștia fac mișto de noi? Sau au băut apă după dl Orban, care-i făcea nesimțiți și nerușinați pe deputații care au votat mărirea valorii tichetelor de masă, deși s-a dovedit că votaseră și deputații PNL?!

 În rest, mi-e jenă de lipsa de pregătire a unora din PNL, de care se amuzau propriii lor colegi. Punctual:

• critică lipsa de „dezbateri aplicate” pe buget / ei sunt cei care nu vin la ședințele de comisii / ei sunt membrii partidului care, pentru prima dată în istorie, a trecut BUGETUL ȚĂRII prin asumarea răspunderii, fără niciun fel de posibilitate de dezbatere. Rușinos!
• critică cifrele oficiale. Da, oameni buni, au ajuns să critice și statistica. Dacă avem un buget dedicat investițiilor în proporție de peste 50%, cum naiba să pui asta la îndoială?
• critică nivelul de investiții. Dacă nici în mandatul ăsta n-au mai fost investiții, șantiere și un ritm incredibil de lucru…
• critică dublarea sumelor aferente burselor pentru elevi / din nou, noaptea minții: aprobă bugetul și, apoi, propun modificarea măsurii cu bursele / !!!vorbesc despre burse și copii membrii partidului care a refuzat aplicarea legii de creștere a alocațiilor. Mi-ar fi rușine, rușine în locul lor.

 În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier”.

#PNLipocrizie
#PNLtupeu
#PNLneștiințădecarte

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web