25 Aug 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Proiectul „APT_SMC – Administratie Publica eficienta prin Sistem de Management al Calitatii”

Targoviste: Proiectul „APT_SMC – Administratie Publica eficienta prin Sistem de Management al Calitatii”

Astăzi, 22 aprilie 2019, la Târgoviște, a avut loc conferința de finalizare a proiectului implementat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa – „APT_SMC – Administrație Publică eficienTă prin Sistem de Management al Calității”, COD SMIS: 120631.

Proiectul a fost finanțat prin Fondul Social European prin POCA 2014 – 2020, Axa prioritară 2. Administrație publică și sistem judiciar accesibile şi transparente, Cererea de proiecte CP4/2017, Sprijinirea autorităţilor și instituţiilor publice locale, atât din regiunile mai dezvoltate, cât și din regiunile mai puțin dezvoltate, să introducă managementul calității în concordanţă cu Planul de acțiuni pentru implementarea etapizată a managementului calității în autorități și instituții publice 2016 – 2020, Obiectivul Specific 2.1: Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală, ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Valoarea totală a proiectului a fost de 621.847,30 lei (inclusiv TVA), din care: 528.587,20 lei – valoarea cofinanțării din partea Uniunii Europene, 80.842,75 lei – valoarea finanțării de la bugetul de stat, și suma de 12.437,35 lei, ce reprezintă contribuția solicitantului – de 2% din valoarea eligibilă a proiectului.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit implementarea unor sisteme integrate de management al calității și performanței, în vederea optimizării proceselor decizionale și de sprijin al clienților, susținut de dezvoltarea abilităților personalului de la nivelul solicitantului.

S-a urmărit implementarea unui Sistem de Management al Calității certificat conform Standardului Internațional ISO 9001:2015 (SMC) și a instrumentului de management al performanței Balance Scorecard (BSC).

Obiectivul propus a fost în concordanță cu obiectivele axei prioritare 2 din POCA, în care sunt sprijinite autoritățile și instituțiile publice locale să-și dezvolte și să implementeze un sistem de management performant prin intermediul obiectivului specific 2.1 „Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP”.

Rezultatele proiectului sunt:

-SMC (Sistemul de Management al Calității) – implementat la nivelul instituției în

conformitate cu Standardul SR EN ISO 9001:2015;

-Sistem Balance Scorecard – implementat la nivelul instituției;

-Dezvoltarea de noi abilități în vederea optimizării procesului decizional adresat  cetățenilor.

Durata de implementare a proiectului a fost de 16 de luni de la data semnării contractului de finanţare (29.01.2018 – 29.05.2019).

Pentru mai multe informaţii despre proiect, vă puteţi adresa beneficiarului, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, (Piaţa Tricolorului nr. 1, Târgovişte, Judeţul Dâmboviţa, e-mail: consjdb@cjd.ro, tel : +40 245 207600; + 40 245 212230, www.cjd.ro, persoană de contact: Anda Gagiu, manager de proiect.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile