25 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Presedintele Consiliului Judetean, Daniel Comanescu, prezent la manifestarile dedicate Zilei Jandarmeriei

Dambovita: Presedintele Consiliului Judetean, Daniel Comanescu, prezent la manifestarile dedicate Zilei Jandarmeriei

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu a participat, astăzi, 3 aprilie 2019, la manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei Române. La evenimentul desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia au mai participat: subprefectul județului Dâmbovița, Florina Mureșan,     secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, șefi de instituții deconcentrate, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviște.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a transmis următorul mesaj:

„Sunt onorat să fiu prezent la acest moment aniversar, care îmi oferă prilejul să vă adresez felicitări și să transmit salutul meu întregului personal al Jandarmeriei Române și în mod special jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, exprimându-mi, totodată, aprecierea pentru modul în care vă îndepliniți atribuțiile în slujba cetățenilor și comunității.

Reprezentați o  instituție ce deține o veche tradiție istorică și care a cunoscut numeroase transformări de-a lungul timpului. Puține instituții ale statului român se pot mândri cu o istorie atât de îndelungată, ceea ce denotă continuitate, coerență și profesionalism.

            Este impresionant pentru mine să mă aflu într-o sală plină de atâția tineri curajoși și iubitori de dreptate, să văd pretutindeni în jur simbolul dedicării dumneavoastră, uniforma pe care o purtați cu mândrie și cu demnitate.

Se pot spune multe lucruri despre Jandarmeria Română. Se poate vorbi despre curaj și datorie în multele situații de urgență care au avut loc în România și care au avut nevoie de implicarea jandarmilor români pentru a fi rezolvate. Se poate vorbi despre devotament, implicare și etică la toate evenimentele care sunt organizate pentru celebrarea meritelor jandarmilor români. Dar, acum, la 169 de ani de când domnitorul Moldovei de atunci, Grigore Alexandru Ghica, aproba înființarea oficială a Jandarmeriei Române, e neapărată nevoie să vorbim despre mulțumire.

            Trebuie să spunem, iar eu o spun cu toată recunoștința și aprecierea față de dumneavoastră – jandarmii români și, îndeosebi, jandarmii dâmbovițeni și toți cei care reprezentați această structură – Mulțumim! Mulțumim pentru că ați ales un drum pe care nu toți pot păși, dar care asigură siguranța întregii societăți civile. Este o mare responsabilitate față de cetățeni, dar un mare câștig pentru această țară.

            Respect munca pe care o faceți în fiecare zi, eforturile pe care le depuneți pentru păstrarea climatului de liniște și siguranță, atât de important pentru fiecare dintre noi. Vă mulțumesc dumneavoastră și familiilor care vă stau aproape și vă sprijină pentru modul exemplar în care vă duceți la îndeplinire sarcinile asumate și pentru atitudinea demnă pe care o aveți în orice împrejurare.

            Vă urez La mulți ani, multă putere de muncă și sper să aveți parte de tot mai multă înțelegere și ajutor din partea cetățenilor, iar ca reprezentant al autorității județene vă asigur de tot sprijinul nostru și de respectul pe care vi-l purtăm!

În cadrul evenimentului, șase jandarmi dâmbovițeni au fost înaintați în grad.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile