19 oct. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Peste 140.000.000 lei, fonduri nerambursabile accesate de catre Primarie pe programele de finantare aflate in derulare in acest moment!

Targoviste: Peste 140.000.000 lei, fonduri nerambursabile accesate de catre Primarie pe programele de finantare aflate in derulare in acest moment!

Peste 140.000.000 lei, fonduri nerambursabile accesate de către Primăria Târgoviște pe programele de finanțare aflate în derulare în acest moment!
Este valoarea sumelor efectiv atrase în municipiul Târgoviște (bani europeni, PNDL, CNI, Fondul de Mediu). Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf, etc.
Și am parcurs numai o treime din drum, valoarea proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri NERAMBURSABILE depășind 400.000.000 lei”,  a spus   primarul municipiului Târgoviște,  Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi