25 ian. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Dariei Sandu, a castigat la Concursul International „Pe aceeasi unda” din Ucraina

Dambovita, Titu: Dariei Sandu, a castigat la Concursul International „Pe aceeasi unda” din Ucraina

Emoții cu final fericit, pentru Concursul Internațional din Ucraina. România, prezentă prin lucrarea Dariei Sandu din orașul Titu, elevă a Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, a câștigat la Concursul Internațional „Pe aceeași undă” organizat de Biblioteca Națională pentru Copii din Ucraina.

La nivel național, concursul s-a desfășurat prin Biblioteca Orășenească Titu, sub coordonarea Centrului de Excelență pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov. Mulțumim Melania Luana Butnariu – bibliotecar coordonator, pentru sprijinul acordat în derularea minunatului concurs la nivel național. Iată, Orașul Titu prin micuța noastră, Daria Maria Sandu, a reprezentat cu succes România la Concursul Internațional pentru copii „Pe aceeași undă”. Daria Maria Sandu, elevă în clasa a IV-a C, la Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” , a răspuns provocării de a participa la Concursul Internațional „Pe aceeași undă”, concurs organizat de Biblioteca Națională pentru Copii din Ucraina, Secția Națională din Ucraina a Consiliului Internațional al Cărții pentru Copii și Tineret (IBBY) și Asociația Bibliotecilor pentru Copii din Ucraina . Concursul a fost dedicat Deceniului Internațional al apropierii între culturi (2013 -2022), declarat de ONU.

Scopul acestei competiții de creație este formarea abilităților comunicative ale copiilor și adolescenților orientate spre cunoașterea valorilor culturale naționale și universale; formarea atitudinii tolerante față de alte popoare, culturi și tradiții; favorizarea creșterii conștiinței civice, identificării cu statul, istoria și cultura sa. Tema aleasă de Daria, pentru concurs este: „ Copiii sunt pentru pace!” Misiunea mea, este de a mă alătura copiilor de pe toate continentele, pentru a menține pacea pe cea mai minunată planetă – Planeta Pământ.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web