12 apr. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Pastele Catolic, sarbatoare in siguranta!

Pastele Catolic, sarbatoare in siguranta!

În acest sfârșit de săptămână se sărbătorește Paștele Catolic, sens în care personal operativ și de specialitate din cadrul ISU ”Basarab I” al județului Dâmbovița, va monitoriza permanent evoluția situației operative și va fi pregătit să intervină în aceste zile în sprijinul comunităților.

Peste 150 de pompieri care încadrează mijloacele tehnice de intervenție sunt pregătite să acționeze pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor ori salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Având în vedere situația epidemiologică actuală, reamintim cetățenilor că în 25 de localități este depășită incidența cazurilor de peste 3/1000 locuitori, în 4 dintre acestea: Aninoasa, Brănești, Buciumeni și Mogoșani este stabilită măsura carantinei zonale, iar circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

În 16 localități se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00-5,00, iar programul agenților economici se desfășoară până la ora 18.00.

Pentru evitarea producerii unor incidente în locuințe, recomandăm cetățenilor să manifeste atenție la utilizarea candelelelor și lumânărilor pe care le aprindeți acasă, să le amplasați pe suporturi care nu se pot aprinde și la distanță de perdele, draperii, ornamente sau alte materiale combustibile și nu vor fi lăsate aprinse pe timpul nopții ori nesupravegheate.

Toate hotărârile CJSU Dâmbovița pot fi consultate prin accesarea link-ului: https://db.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

Vă dorim ca Sfintele sărbători să le petreceți în liniște și siguranță!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava vidanjare iasi
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web