21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: O investitie cu impact major pentru zona centrala a municipiului Targoviste este pe cale sa debuteze!

Dambovita: O investitie cu impact major pentru zona centrala a municipiului Targoviste este pe cale sa debuteze!

Asa cum a precizat primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan, o investitie cu impact major pentru zona centrala a municipiului Targoviste este pe cale sa debuteze.

„Astfel, Piata Tricolorului, cea mai importanta piata publica din municipiu, va face obiectul unui amplu proiect de reabilitare si modernizare, proiect care va transforma actualul platou din centrul orasului intr-un spatiu urban deosebit, primitor si relaxant.

Contractul de executie este deja semnat, iar lucrarile vor debuta saptamana viitoare.

Proiectul presupune, in linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, usor de intretinut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fantani arteziene, realizarea unui iluminat general si ornamental cu elemente moderne si economice, refacerea traseelor instalatiilor edilitare electrice, a celor de apa si canalizare, realizarea unor spatii verzi care sa imbunatateasca calitatea spatiului civic.

Durata investitiei este de 9 luni, incepand cu data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor”, a  mai precizat primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile