11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / NOI HIROTESII INTRU DUHOVNIC IN ARHIEPISCOPIA TARGOVISTEI

NOI HIROTESII INTRU DUHOVNIC IN ARHIEPISCOPIA TARGOVISTEI

La Paraclisul eparhial Kretzulescu, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a hirotesit întru duhovnic, vineri, 18 noiembrie 2022, trei tineri preoți recent hirotoniți, absolvenți ai cursurilor de licență și de master din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște.

Aceștia sunt: Pr. Gabriel-Florian Roșu, de la Parohia Cojasca, Protoieria Târgoviște Sud, Pr. Ștefan-Adrian Stancu, de la Parohia Adânca, Protoieria Târgoviște Sud și Pr. Ionuț-Alexandru Tătulescu, Parohia Lunca, Protoieria Târgoviște Nord.

Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a oferit tinerilor duhovnici îndrumări cu privire la îmbunătățirea misiunii lor pastorale de la parohii, îndemnându-i la o cât mai riguroasă implicare în catehizarea mai cu seamă a noilor generații, la  dezvoltarea colaborării cu familia și cu școala, precum și la intensificarea vieții spirituale pentru optima aprofundare a zidirii morale în comunitățile de credință unde le-a fost încredințat mandatul slujirii clericale.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi