26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Corneliu Stefan: “Ne-am luat un angajament si l-am respectat! Au inceput lucrarile pe DN7 Baldana – Titu!”

Corneliu Stefan: “Ne-am luat un angajament si l-am respectat! Au inceput lucrarile pe DN7 Baldana – Titu!”

„Ne-am luat un angajament şi l-am respectat! Au început lucrările pe DN7 Bâldana – Titu! Astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, secretarul de stat Ionuţ Săvoiu, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, am dat startul lucrărilor  de lărgire la patru benzi a drumului naţional DN7 Bâldana – Titu. Proiectul, cu o valoare a lucrărilor de 258.000.000 de lei, constă în: – construirea a 21,4 km de drum modernizat; -construirea a 4 poduri noi și reabilitarea altor 3; -amenajarea unei parcări de scurtă durată (pe ambele părți). Modernizarea acestui drum este foarte importantă pentru județul Dâmbovița și pentru toată regiunea din următoarele motive: – facilitarea transportului eficient al mărfurilor, fapt care va stimula dezvoltarea economică; – reducerea costurilor de transport și micșorarea timpilor de livrare; – accesul facil la servicii al oamenilor din zonă; – timp de călătorie scurtat și creșterea siguranței rutiere. Pe de altă parte, lucrările pe DN7 Bâldana – Titu vin în completarea proiectului de lărgire la 4 benzi  a 44 de km din drumul naţional DN71 Bâldana-Târgovişte. Tronsonul este deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuţie. Valoarea obiectivului de investiţii este aici de 1.000.000. 000 de lei. Săptămâna trecută a fost desemnat şi câştigătorul licitaţiei de modernizare a drumului naţional DN71 Târgovişte – Sinaia. Contractul, care are o valoare de 1,15 miliarde  de lei, va îmbunătăţi considerabil condiţiile de drum pe traseul care începe din nordul municipiului Târgovişte, traversează oraşele Pucioasa, Fieni şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Motăieni, Buciumeni, Pietroşita, Moroeni  şi se încheie la intersecţia cu DN 1, în Sinaia”. Totul se datorează efortului de echipă, iar sprijinul acordat de Ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu pentru deblocarea acestor proiecte vitale a fost determinant. De asemenea, mulțumim parlamentarilor și primarilor dâmbovițeni, prefectului județului Dâmbovița și consilierilor județeni: au promovat și susținut, în permanență, acest proiect vital pentru județul Dâmbovița”,  a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-o postare pe Facebook.

 

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi