12 aug. 2022
Ultima ora
Home / Actualitate / Mesaj din partea presedintelui PSD, Viorica Dancila, catre seniorii din PSD

Mesaj din partea presedintelui PSD, Viorica Dancila, catre seniorii din PSD

Dragi seniori,

Stimați colegi din Partidul Social Democrat,

Astăzi, cu ocazia aniversării Zilei Persoanelor Vârstnice, vă transmit tuturor colegilor mei seniori din PSD un gând bun și o îmbrățișare din toată inima. Dumneavoastră sunteți părinții si bunicii noștri dar și cei mai buni colegi pe care îi putem avea noi, cei din PSD.

Știm că ați făcut multe pentru țară și pentru PSD, de aceea vă mulțumesc călduros că sunteți mereu alături de noi.

PSD este partidul care a căutat întotdeauna să le redea seniorilor noștri șansa unei vieți mai bune.

Guvernarea noastră a crescut pensiile și le vom mai crește, am anulat impozitele și plata contribuțiilor la sănătate pentru pensiile mici, am crescut pensia minimă garantată.

Am luat toate aceste măsuri pentru că noi credem că veniturile dumneavoastră, ale celor care ați petrecut o mare parte din viață în câmpul muncii, trebuie crescute permanent pentru a vă permite să duceți o viață demnă și decentă.

Noi, social-democrații, credem în echitate și în justiție socială, de aceea suntem partenerul cel mai de încredere al seniorilor partidului și al tuturor pensionarilor din România. Știu că am în dumneavoastră cei mai activi și mai dedicați aliați în campania pentru alegerile prezidențiale!

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și vă asigur că veți avea în mine mereu un partener de dialog! Vă mulțumesc că îmi faceți onoarea de a vă fi colegă și de a face parte împreună din marea echipă a social-democrației românești!

La mulți ani!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi