05 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Ialomita: ACTIUNE PE LINIA PREVENIRII SI COMBATERII INFRACTIONALITATII IN SCOLI

IPJ Ialomita: ACTIUNE PE LINIA PREVENIRII SI COMBATERII INFRACTIONALITATII IN SCOLI

La data de 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ, de pe raza municipiului Slobozia.

Cu această ocazie au fost purtate discuții cu aproximativ 300 de elevi, punându-se în vedere atât problematica violenței în școli, a delicvenței juvenile și victimizării minorilor, cât și pericolele pe care le prezintă rețelele de socializare și cum pot fi acestea evitate.

Totodată, au fost expuse principalele infracțiuni care pot fi comise de către elevi sau ai căror victime pot deveni, consecințele actelor de violență, a sustragerii și distrugerii de bunuri, a absenteismului școlar, ale anturajului, precum și consumului de alcool și tutun.

De asemenea, polițiștii au desfășurat în zona adiacentă unităților de învățământ și activități de informare a  pietonilor și conducătorilor auto cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie având drept cauze traversarea neregulamentară sau neacordarea de prioritate pietonilor, în cadrul campaniei de prevenire a accidentelor rutiere „Viața are prioritate!”.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11485 de lei, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile