23 mart. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Giurgiu: DEPISTATI PE FONDUL CINEGETIC CU 5 CAINI RASA OGAR

IPJ Giurgiu: DEPISTATI PE FONDUL CINEGETIC CU 5 CAINI RASA OGAR

În noaptea de 11 spre 12 martie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana au depistat în flagrant delict, în localitatea Vărăști, județul Giurgiu, un autoturism, condus de către un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Talpa, județul Teleorman, fiind descoperiți în interiorul acestuia 5 câini din rasa ogar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care au verificat autoturismul cu care bărbatul și alte 3 persoane se deplasau, în interiorul acestuia fiind descoperite 3 exemplare din specia iepure de câmp și 2 proiectoare.

Bunurile descoperite au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar câinii din rasa ogar, împreună cu autoturismul au fost indisponibilizați.

În cauză, a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cingetic și transportul vânatului dobândit fără drept.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi