13 iul. 2024
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Dambovita: Siguranta elevilor pe drumurile publice, in atentia politistilor

IPJ Dambovita: Siguranta elevilor pe drumurile publice, in atentia politistilor

În perioada 12-15 septembrie a.c., polițiștii de la rutieră au desfășurat activități, pe raza întregului județ, pentru creşterea siguranţei elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere în care ar putea fi implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi.

Polițiștii au verificat documentele şi avizele necesare efectuării transportului de elevi, deţinerea permisului de conducere valabil pentru tipul de vehicul, valabilitatea inspecţiei tehnice, precum şi a asigurării obligatorii de răspundere civilă.

În plus, aceștia s-au asigurat că toți pasagerii poartă regulamentar centurile de siguranță.

 În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru control 112 autovehicule. Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice.

De asemenea, pentru a nu fi implicați în evenimentele rutiere, șoferii au fost sfătuiți de către polițiști să respecte regulile de circulație și să adopte o manieră preventivă la volan.

 Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

Partners

telefon contact Antena 3 telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank Vremea Satu Mare Best Hospitals in Chicago
Web design by Dianys & Aplicatie CRM telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi