30 mai 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Dambovita: Copiii de la Gradinita nr. 4 Moreni, in dialog cu politistii

IPJ Dambovita: Copiii de la Gradinita nr. 4 Moreni, in dialog cu politistii

Astăzi, 23 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în baza parteneriatului educațional ”Împreună pentru o viață lipsită de primejdii”, au trecut pragul Grădiniței nr. 4 Moreni.

Câte un polițist de la structurile de ordine publică, rutieră, proximitate și criminalistică a prezentat copiilor informații adaptate vârstei  referitoare la siguranța acestora, dar și situații din activitatea polițiștilor.

Micuții au fost încântați să descopere trusa utilizată de tehnicianul criminalist la activitățile de cercetare la fața locului, precum și să răspundă la întrebările polițiștilor referitoare la indicatoarele rutiere și modul de deplasare în siguranță pe drumul public.

Apropierea polițiștilor de copii pentru crearea sentimentului de siguranță încă din primii ani de viață și inițierea treptată a acestora în însușirea unui comportament responsabil reprezintă elemente importante care contribuie la consolidarea unei comunități sigure.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi