26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Dambovita: Activitati informativ-preventive in cadrul Campaniei #sigurACASA

IPJ Dambovita: Activitati informativ-preventive in cadrul Campaniei #sigurACASA

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu reprezentanți de la Facultatea de Drept și Științe Administrative Valahia din Târgoviște, au organizat pentru studenții facultății o activitate interactivă, în cadrul Campaniei de prevenirea furturilor din locuințe #sigurACASĂ.

Alături de criminalist, studenții au participat la activitățile care sunt desfășurate în urma unei sesizări privind săvârșirea unei fapte de furt din locuință, fiind efectuate activitățile circumscrise cercetării la fața locului.

Pe lângă recomandările polițiștilor privind modalități eficiente de prevenire a acestor fapte, tinerilor le-au fost prezentate și principalele moduri de operare utilizate de infractori pentru comiterea furturilor din locuințe.

Totodată, la activitate au participat reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, care au oferit informații privind atribuțiile instituției și cele mai importante norme legislative pe care trebuie să le cunoască.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi