26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Calarasi: ACTIVITATI EDUCATIVE PENTRU O COPILARIE IN SIGURANTA!

IPJ Calarasi: ACTIVITATI EDUCATIVE PENTRU O COPILARIE IN SIGURANTA!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile în unitățile de învățământ din județul Călărași.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o acțiune preventivă la nivelul Colegiului Economic Călărași în baza proiectului educațional  „Ia atitudine, spune stop violenței!”

Printre temele abordate au fost delincvența juvenilă, abandonul şcolar, precum și siguranţa pe internet.

Discuțiile au fost interactive, recomandările făcute fiind transmise într-o manieră mai puțin formală, prin metode interactive.

Totodată, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o activitate interactivă cu elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” Călărași.

Polițiștii le-au explicat semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere și au discutat despre principalele cauze generatoare de accidente, aceștia înțelegând necesitatea și importanța respectării normelor rutiere.

 De asemenea, polițiștii rutieri le-au explicat pe înțelesul lor regulile de circulație, exersând prin joc traversarea pe „covorul pietonal”.

Prevenirea în rândul tinerilor este una din prioritățile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi