21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Ilfov: Cadre medicale de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea fac cursuri de perfecționare pe bani europeni

Ilfov: Cadre medicale de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea fac cursuri de perfecționare pe bani europeni

Recent, 14 asistente medicale de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea  au început cursurile de perfecționare în obstetrică și neonatologie.

Cursurile sunt finanțate prin Programul Operațional Capital Uman, printr-un proiect care include și alte spitale din  ţară.

Obiectivul este dezvoltarea competențelor profesioniștilor din obstetrică – ginecologie și neonatologie pentru acele afecțiuni care pot duce la mortalitate infantilă. În total, vor fi 12 serii de cursanți, din Buftea, dar și de la spitalele partenere, iar proiectul se derulează până în luna decembrie.

Fiecare curs va dura câte trei zile. Pe lângă ajutorul acordat în implementarea proiectului de instruire a personalului, Consiliul Județean Ilfov a cerut și a obținut pentru Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea o finanțare pentru extindere – construcția unei clădiri cu trei etaje, cu o amprentă la sol de 750 metri pătrați și dotarea cu aparatura necesară.

Banii vor veni de la Compania Națională de Investiții, iar lucrările sunt preconizate să înceapă anul viitor.

Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea are 30.000 de pacienți pe an.

Recent, au fost introduse specialități noi: Medicină Materno-Fetală, Oncologie Medicală, Ortopedie, Endrocrinologie, Urologie, Balneofizioterapie.

De la introducerea acestor specialități medicale, cabinetele din ambulatoriu funcționează într-o construcție modulară.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile