01 dec. 2022
Ultima ora
Home / Actualitate / Giurgiu: CHIPURI IN DIVERSE “ IPOSTAZE “. LA RUSE

Giurgiu: CHIPURI IN DIVERSE “ IPOSTAZE “. LA RUSE

    Recent, în orașul de dincolo de Dunăre. Ruse. s-a vernisat, în sala de expoziții a Muzeului Științelor Naturii, o valoroasă expoziție cu tablouri realizate cu o deosebită măestrie de giurgiuveanca artist plastic. Petra Tănase Șerbănescu, intitulată sugestiv “Ipostaze“. Chipurile, cu multă lumină și culoare ale unor personaje feminine au fost redate în mai multe ipostaze și din care amintim doar câteva: blazare, fermitate, răzvrătire, neliniște, relaxare, discreție, acalmie, combativitate, curiozitate….

      Astfel că, fiecare iubitor de frumos, care trece pragul expoziției, să-și regăsească ipostaza care-l predomină.

   Evenimentul cultural. transfrontalier, vernisajul a fost onorat cu participarea oficiaților din orașul și districtul Ruse, dar și cu a numeroșilor pasionați de arta plastică, care nu cunoaaște granite, din cele două orașe, ce-și oglindesc chipul în unda lină a Dunării, Giurgiu și Ruse, a marcat și începutul seriei manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

                                                                  Emil Talianu

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi