25 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Elevii prahoveni au trecut linia de sosire in cadrul concursului „GANDESTE VERDE, GANDESTE CURAT!”, editia a XI-a

Elevii prahoveni au trecut linia de sosire in cadrul concursului „GANDESTE VERDE, GANDESTE CURAT!”, editia a XI-a

         Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, inițiatoarea proiectului-concurs de educație ecologica pentru elevii prahoveni “GÂNDEȘTE VERDE, GÂNDEȘTE CURAT!”, organizează, alături de Consiliul Județean Prahova, Festivitatea de premiere a școlilor cu rezultate foarte bune in cadrul acestei competitii. Acțiunea se va desfășura în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova in 4 iunie 2019, ora 13,00. În cadrul acestei festivități vom marca și Ziua Mondială a Mediului (5 iunie). Tema din acest an este  “Poluarea aerului”.

        Proiectul  “GÂNDEȘTE VERDE, GÂNDEȘTE CURAT!” a demarat în 2008, o dată cu organizarea primei Școli de vară pentru elevi, la Bucov, având ca parteneri și Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere”.  Pe parcurs, s-au alăturat proiectului și alți parteneri: Inspectoratul Școlar Prahova, Muzeul de Artă Prahova și Casa memorială Constantin și Ion Stere de la Bucov.

        Noutatea acestei ediții a fost concursul-debate pe teme de protecția mediului, care a reunit elevi din 7 licee prahovene, care s-au confruntat în dezbateri cu teme fierbinți, la ordinea zilei.

        La sectiunea adresată elevilor din clasele I-VIII s-au inscris 18 școli; elevii au marcat diverse activități din calendarul ecologic, multe dintre acestea stârnind admirația și interesul publicului. Cele mai apreciate au fost expozițiile cu eco-brazi la centenar (braduții fiind realizați din materiale reciclate) și tablourile confecționate numai din materiale naturale.

       Agenția pentru Protecția Mediului Prahova dorește să aducă noutăți în domeniul educației ecologice pentru elevi și va regândi, pentru următorul an școlar, desfășurarea acestor activități.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile