24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 258

Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 258

florent-mocanuu - Copy

2014 – un an de muncă tensionată pe piaţa media!

       S-a scurs încă un an de muncă tensionată pe piaţa media! 2014 a fost ceva mai bun decât anul trecut. Astfel, peste câteva zile, încheiem încă un an plin de evenimente, în care am avut două campanii electorale.

      În condiţiile în care internetul a devenit un concurent serios  pentru presa scrisă (existând zeci de milioane de site-uri) este surprinzător faptul că ziarul regional „Gazeta Munteniei” reuşeşte  să rămână pe piaţă. Publicaţia a trăit numai din vânzări, nesusţinută politic de nimeni. După cum se poate observa, presa scrisă nu moare, ba chiar reînvie. În contextul economic actual, misiunea semnatarului  acestor rânduri se arată a fi destul de dificilă.

      Cu toate acestea, ziarul regional „Gazeta Munteniei” câştigă teren în faţa neprofesioniștilor din domeniul mass-media…  Așadar, tipărirea bilunarului „Gazeta Munteniei” a devenit un brand de lux!  Pentru prima dată, existenţa unui ziar regional cu numele „Gazeta Munteniei”  a fost semnalată în anul 2003. Într-o lume  confuză, aflată în  continuă mișcare, ziarul continuă să existe pe  piaţă  datorită profesionalismului celor care lucrează aici.

      Publicaţia regională „Gazeta Munteniei” împlineşte 12 ani de existenţă. O fi mult? O fi puţin? Cu privire la acest aspect, rămâne să judecaţi dumneavoastră, cititorii. Una peste alta, anul care se va încheia peste doar câteva zile a fost unul tumultuos cu schimbări climatice, cutremure, incendii, accidente aviatice, feroviare, inundaţii şi care a adus schimbări majore pe scena politică.  Deci, acum tragem linie  la sfârşit de an! În ceea ce ne priveşte, ne-am făcut noi prieteni, noi colaboratori. Pas cu pas, ne-am extins activitatea şi pe segmentul online. Ducem o nouă viaţă pe internet, unde de ceva timp ne-am îmbrăcat în haine noi. Numărul celor care ne citesc, atât din ţară, cât şi de peste hotare creşte continuu. Noi, cei care lucrăm la acest ziar, indiferent că scriem, tehnoredactăm sau ne ocupăm de marketing spunem răspicat că încercăm să facem lucruri utile care ne plac, și plac și cititorilor!

     Suntem echipa de profesionişti care se informează pe teren şi nu la telefon! Ca editor al ziarului regional Gazeta Munteniei, am plăcerea  și onoarea să vă transmit dumneavoastră, cititorilor și colaboratorilor  publicaţiei, Sărbători Fericite, alături de cei dragi.

                             Un Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile