24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 254

Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 254

934784

Votul tău contează!

          În data de 2 noiembrie 2014, vor avea loc alegerile pentru Preşedintele României. Deci, suntem invitaţi să mergem la vot, ca să ne alegem  preşedintele!  Este bine să alegem şi să nu lasăm pe alţii să decidă pentru noi. Să fim foarte atenți cui trebuie să-i dăm votul.

       Pentru că de votul nostru depinde viaţa tuturor… Viitorul Preşedinte al României, trebuie să fie un bun cetăţean, care gândește şi simte  româneşte.  În consecinţă,  este necesar  să aibă în spatele său și să se bazeze pe o echipă formată din cei mai buni conaţionali de-ai noştri, care se simt respectaţi și hotărați să servească țara și pe români.

       În ultimul timp, țara noastră a trecut printr-o serie de alegeri dificile, care a  dezbinat  poporul. Până și presa din România a fost dezbinată. Niciodată lumea nu a fost atât de dezbinată. O ţară nu se dezbină, ci se uneşte dacă a fost dezbinată! Numai, uniți și împreună, vom construi o Românie puternică! Doar cine are dreptul de vot, poate să-şi manifeste optiunea politică. Nu trebuie să mai decidă alţii pentru noi!

      Observ că avem parte de o campanie electorală fără vlagă în mass-media, fără niciun conţinut. Adversarii politici se contrazic în permanenţă. E trist. Aşa e în politică! Viitorul preşedinte trebuie să aibă ca prioritate menținerea ordinii constituționale și a echilibrului puterilor în stat, iar “independența justiției este un aspect esențial pentru funcționarea sistemului constituțional și al statului de drept”.

      Ca atare, e nevoie de o clară viziune politică! Trebuie să ne unim în  jurul unor idei, principii şi programe. În ceea ce mă priveşte, voi merge la vot pentru că ştiu că votul meu contează. Vreau să-mi aleg președintele. Şi votul tău contează!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile