24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 250

Editorial – Gazeta Munteniei, nr. 250

934784

Gazeta  Munteniei  împlineşte 250 de numere !

 

      În luna august a anului 2003, am decis să pun bazele primului ziar din regiunea Sud Muntenia.  Astfel, ieşea de sub tipar primul număr al ziarului regional „Gazeta Munteniei”, o publicaţie periodică de informaţie social-economică.

    Veneam cu multă experienţă în spate şi speram să fie suficient.  Anticipând ceea ce avea să urmeze, cu mai mulţi ani în urmă m-am gândit la crearea unei publicaţii interjudeţene pe care am numit-o Gazeta Munteniei, condusă de subsemnatul (Florenţ Mocanu).

     De 12 ani ziarul este parte din viaţa mea. Ştiam care sunt aşteptările cititorilor/cititoarelor, în privinţa ziarului. În acest moment, vorbesc despre un bilanţ cu totul aparte. Ziarul „Gazeta Munteniei” a durat mai mult de un deceniu de când face istorie pe piaţa media! Sper ca Bunul Dumnezeu să-mi dea putere să merg mai departe cu acest proiect.

     Ziarul regional „Gazeta Munteniei” nu face politică. Greu de crezut că există aşa ceva, dar e foarte adevărat! Apariția bilunară a ziarului, pe care l-am dorit o cale de comunicare, apropiere și informare, reprezintă pentru mine un sentiment de mândrie şi o mulțumire sufletească că am contribuit, după putința mea, la informarea cititorilor, referitor la ceea ce s-a întâmplat (şi se întâmplă) în regiunea Sud Muntenia şi nu numai!

    Greutăţile cu care m-am confruntat în viaţă, m-au determinat să lupt din greu „de unul singur” să editez acest ziar. Din noiembrie 2013, „Gazeta Munteniei” are şi varianta online. Invidia „unora” e  uşor de inţeles… Cine nu are duşmani, nu are nici prieteni, spune o cunoscută zicală. Cu ocazia apariţiei ziarului cu numărul 250, doresc  să  le  aduc mulţumiri din suflet şi gânduri bune tuturor cititorilor şi colaboratorilor, care sunt alături de această publicație.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile