28 nov. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / PSD Dambovita: Cresterea preturilor la alimente este rezultatul politicii dezastruoase a Guvernului PNL in gestionarea problemelor grave din agricultura

PSD Dambovita: Cresterea preturilor la alimente este rezultatul politicii dezastruoase a Guvernului PNL in gestionarea problemelor grave din agricultura

Creșterea prețurilor la alimente este rezultatul politicii dezastruoase a Guvernului PNL în gestionarea problemelor grave din agricultură.
Este cea mai dureroasă dovadă că Guvernul „Dreptei Unite” a eșuat în gestionarea pandemiei și economiei. Cei mai afectați sunt cei cu veniturile mici, oameni care alocă pe alimente o mare parte din venituri.
În primăvară, când PSD propunea măsuri pentru combaterea efectelor secetei, pentru prevenirea efectelor pe care le resimțim azi, Iohannis și Orban erau mai preocupați de alegeri anticipate – exact cum sunt acum mai interesați de alegeri, decât de gestionarea pandemiei și a economiei.
În loc să-i susțină pe fermierii români, pentru a putea produce hrană sănătoasă, la prețuri rezonabile, în România, dintr-o ranchiună pur politică, Guvernul PNL a oprit 50% din programele guvernamentale demarate în timpul Guvernării PSD.
Mai grav e că situația pare a se înrăutăți în următoarele luni și va lovi cel mai tare familiile cu venituri mici, deja puternic afectate din cauza incapacității guvernului de a-i sprijini în perioada pandemiei.  După scumpirile uriașe la fructe și legume, urmează scumpirile la carne, accentuate pe fondul Sărbătorilor de Iarnă.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web